Tornar D'on Sorgeix?

AVALUEM sorgeix de la necessitat d’engegar processos d’avaluació i sistematització de la cooperació descentralitzada i de treballar per la seva transparència i qualitat.

En els darrers 20 anys la cooperació descentralitzada ha experimentat un fort creixement i, esgotada ja una primera etapa de creixement centrada en l’acció, cal avançar ara cap a una segona etapa de reflexió i especialització que prioritzi els esforços en l’avaluació i en l’aplicació pràctica de les lliçons apreses, assumint el repte d’avaluar per transformar.

És per això que un equip de professionals amb llarga experiència en el món de la cooperació volem unir els nostres coneixements, teòrics i pràctics, per oferir un servei d’assessorament i consultoria externa independent.

Amb aquesta finalitat, a AVALUEM posem a l’abast instruments –avaluació de programes, anàlisis d’impacte, formació en gestió de projectes, auditories socials,...- imprescindibles per a l’anàlisi i reflexió i per promoure un debat crític al sector que impulsi la millora de la qualitat de la cooperació descentralitzada a través de la planificació estratègica local.


AVALUEM, anàlisi i desenvolupament. Rocafort, 242 bis, 3r pis - 08029 - Barcelona. Tel. 93 322 17 36 - 606 995 623

nuriacamps@avaluem.cat | avaluem@avaluem.cat